Esemény Kulturális települések frissítése - Kiválasztottuk a Mogul birodalmat!

Lilith Dém

Community Manager
Csapattag
Community Manager


Kedves Játékosok!


2021 januárjában létrehoztunk egy bejegyzést, amelyben megkérdeztük, mely kultúrát szeretnétek látni a következő kulturális településként, és miért. A bejegyzéshez fűzött megjegyzések alapján sok fantasztikus javaslatot kaptunk, nagyon részletes indokokkal megadva az általatok preferált választást.

Nagyon szeretnénk köszönetet mondani ezekért a hozzászólásokért, és valóban választhattunk a felvetett ötletekből. Mivel azonban egyelőre csak egyet választhattunk, volt egy, amely azt sugallta, hogy a többitől különböző.

Ma büszkén mutathatjuk be a következő kulturális településünket – a Mogul birodalmat!

Azok számára, akik nem ismerik a Mogul birodalmat – ez egy olyan birodalom volt, amely nagyjából 1526 és 1857 között létezett. Zenitje 1720 volt, amikor a birodalom a modern India, Pakisztán, Banglades, valamint Észak-Afganisztán nagy részét átfogta.

A Mogul birodalmat azonban nem a területi nagysága különböztette meg, hanem az építészethez, a művészethez, az irodalomhoz és a teológiához való hozzájárulása. Fénykora alatt a Mogul birodalom a gazdasági fellendülés és stabilitás idejét élte meg, amely számos kulturális és művészeti hatás teljes kifejeződését tette lehetővé. Manapság ezt a kulturális hagyományt megőrizik, mivel számos történelmi helyet elismertek az UNESCO világörökség részeként.

Az erre a választásra vonatkozó ajánlásokban kiemelték a birodalom különféle kulturális hatásait (beleértve az indiai, perzsa és török), valamint annak tartós örökségét. Valóban, ez keltette fel az érdeklődésünket, és arra késztetett bennünket, hogy ezt válasszuk a következő kulturális településünként!

Az eseményre és annak mechanikájára vonatkozó további részleteket illetően meg kell kérnünk benneteket, hogy várjatok még egy kicsit. Ma azonban megoszthatunk néhány művészi képet a kulturális település új épületeiről! Remélhetőleg ez ízelítőt ad a jövőre nézve!

Először hadd mutassam be az új főépületet. A település nagykövetsége nagyon hasonlít az ebben az időben létrehozott paloták stílusára.
Ezután szeretnénk megmutatni, hogyan fog kinézni néhány lakóépület!
Végül szeretnénk ha bepillantást nyernétek a diplomácia épületeibe is, amelyek szintén elérhetőek lesznek!

Reméljük, hogy tetszett ez a kis előzetes bemutató, és várjátok a következő kulturális településünket!

Tudasd velünk, mit gondolsz az új kulturális településünkről: A Mogul birodalomról itt!

Végül, ha tájékoztatást szeretnél kapni a fejlesztés funkcióinkról, látogass el a béta, oldalunkra, vagy töltsd le a Mobile Beta Test Program-ot.

Üdvözlettel,
Forge of Empires csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette: