Esemény Vadvilági esemény

Sedar

Community Manager
Csapattag
Community ManagerKedves Játékosok!


A nyár a kalandok időszaka, és mi jobb kalanddal is szolgálhatnánk nektek, mint egy túrával a Vadvilág-parkban! Sétáljatok erdőn-mezőn át, gyönyörködjetek a természetes közegükben látható állatokban és találjatok rá a hátrahagyott lábnyomokra. Ha szerencsétek van, olyan helyekre is eljuthattok általuk, melyet még senki emberfia nem látott (és közben értékes jutalmakra tehettek szert)!


A vadonatúj Vadvilági esemény egy teljesen új játékmechanikát hoz magával. Már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek!


A Vadvilági esemény július 13-tól augusztus 2-ig tart.


Vágj neki a kalandnak!


Az esemény kezdetével találkoztok Diane-nel, a Vadvilág Park vezető biológusával. Idén, egyedülálló módon, segítőket kért a következő felfedezéséhez, siessetek, le ne maradjatok róla!

Diane 34 gyorsküldetéssel és 21 napi küldetéssel fog várni titeket az esemény során.A kezdéshez nyissátok meg az esemény párbeszédablakát és máris elétek tárul a Vadvilág-park!Itt kezdhetitek meg a kalandot a belépőjegyek segítségével. A képernyőn követhetitek a főnyeremény felé vezető utat, valamint a napi különleges nyereményt is itt láthatjátok. Hasonlóan az Archeológiai eseményhez, most is lehetőségetek lesz elcserélni azt, akár a szint megkezdése előtt!

Összesen 4 darab belépőjeggyel fogjátok kezdeni a játékot, a továbbiakat pedig küldetések teljesítéséért, valamint incidensekben is szerezhettek. Mindazonáltal – a Futballbajnokság jegyeihez hasonlóan – itt is újratöltődnek a jegyek meghatározott idő elteltével.

Természetesen bármikor vásárolhattok is a „Plusz” gombra való kattintással.


Meg ne álljon a pukkasztás!

A belépőjegy beváltásával máris elkezdhetitek a játékot a szinten. És itt kezdődik a móka!Egy szint hét fő elemből áll:

1. Tábla A pukkasztások helye!
2. MancsnyomokAz egyik legfontosabb jutalom! Megszerzésükhöz pukkasszatok, hogy leeshessenek – ezeken kívül még jutalomládák is várnak rátok, de erről később még esik szó.
3. A lépések száma Minden egyes pukkasztás lépésbe kerül. Egy szinten meghatározott számú lépést tehettek, és amint elfogyott, a szint véget ér.
4. Főnyeremény Mutatja, hogy hány mancsnyomot sikerült megszereznetek.
5. Napi különleges jutalom Minden 24 órában cserélhető.
6. Érmék Az esemény pénzneme, melyet lepésekért cserébe használhattok fel. Ha többre lenne szükségetek belőle, kattintsatok a plusz jelre és vásárolhattok a boltban.
7. Bónuszok Érmékért cserébe vásárolhatjátok meg őket, hogy különleges képességeket adjanak cserébe, melyeket felhasználhattok a pukkasztásokhoz. Kattintsatok a plusz gombra, hogy megszerezzétek őket.


Most, hogy tisztáztuk a játékszabályokat, kezdődjön a játék! Keressetek két vagy több, egymás melletti téglát ugyanabból a színből és kattintsatok – vagy koppintsatok – rájuk!Arra is figyeljetek, hogy egyszerűen összejöhet 5 vagy akár meg több tégla ugyanabból a színből, így létrehozva a jutalomládát!Most, hogy már jutalomládatok is van, már csak el kell érnetek, hogy le is essen.Habár nagyon fontosak a jutalomládák is, ne ez legyen az egyetlen cél a szemetek előtt. Figyeljetek a mancsnyomokra, hogy lehessenek, ugyanis ezek segítségével szerezhetitek meg a főnyereményeket.Tégla-party

5-féle téglával találkozhattok, más és más jutalmat rejtve!

A kék makk segítségével olyan jutalomládákat gyárthattok, melyek leejtésekor Forge pont lesz a jutalmatok.
A zöld levélkével pénzt, alapanyagot, vagy bónusz- & termelésgyorsítókat szerezhettek.
A sárga virág a sárga jutalomládát adja, amiben termékek lesznek.
A narancssárga répa által létrehozott narancs láda medálokat vagy tervrajzokat fog tartalmazni.
5 vagy több piros almából pedig a piros láda által rejtett egységeket fogjátok tudni megszerezni.


Mindemellett minél több téglát tudtok egymás mellé tenni, annál nagyobb lesz a csillagos értékük – 1-5 csillagig terjed a skála és minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb a nyeremény!


A jutalomládában a nyeremény megszerzésének a valószínűségét is ellenőrizhetitek. Csak vigyétek a láda fölé az egeret és már láthatjátok is. Ezen kívül minden ládában lehetőségetek lesz a napi különleges jutalom megszerzésére is – függetlenül attól, milyen színű a láda.
Kövessük a nyomokat

A főnyeremények megszerzéséhez mancsnyomokra lesz szükségetek. Ezek automatikusan megjelennek a táblán, hogy a pukkasztásokat követően le tudjanak esni.


Tipp: Gondolkozzatok sakkmesterként – mindig pár lépéssel előre gondoljatok, és navigáljátok a jutalmakat a tábla aljára!

Mozgás!

A lépések száma előre meghatározott egy adott szinten. Így ez is arra késztet, hogy előre gondoljátok át, milyen stratégiát használtok fel a pukkasztásához. Megvárjátok, hogy minél több tégla kerüljön egymás mellé vagy inkább a mancsnyomokra fektetitek a hangsúlyt?

Mindazonáltal még ha ki is fogynátok a lépésekből, egy párbeszédablak fog felugrani, amely lehetőséget ad, hogy érmékért cserébe folytathassátok a megkezdett táblát vagy pedig egy teljesen újat kezdjetek el.

Az esemény kezdetével 200 érmét kaptok, és a napi belépésekkel továbbiakat is szerezhettek belőlük – csakúgy mint az incidensek és a küldetések segítségével. 10 lépést fogtok kapni akkor, ha 65 érméért cserébe a szintlépés helyett a további pukkasztást választjátok. Bölcsen használjátok fel őket, és szerezzétek meg a jutalomládákat és a mancsnyomokat!

Természetesen még több érmét vásárolhattok a boltban is a plusz gombra kattintva.


Fontos tipp: a lépések felhasználása a jutalomládák létrehozása szempontjából nagyon fontos, de nem feledjétek, hogy le is kell pottyantanotok őket, hogy megszerezhessétek a bennük rejlő nyereményeket!

Bónuszok

A bónuszok különleges képességekkel látnak el a táblán, melyeket érmékért cserébe szerezhettek meg

A Kalapács segítségével egy tetszőleges tégla távolítható el.
A Szélmalom négy, a kiválasztott tégla melletti tégla színét változtatja át egy adott színre.
A Villámlás az ugyanolyan színű téglákat távolítja el teljes egészében a tábláról.

Összekeverés

Ha már minden lehetőségből kifogytatok és nincs további esély a téglák eltüntetésere, a tábla automatikusan összekeveredik. Vagyis mindaddig, amíg van lépésetek, nem kell félnetek, mindig lesz pukkasztás!

Főnyeremény

Már biztos nagyon kíváncsiak vagytok, hogy mit tartogatunk idén főnyereménynek. Nem kell tovább várnotok, a vadiúj eseményhez vadiúj főnyeremény-épület dukál: a Hegyvidéki rezervátum!

Ez a 4x6-es épület 7 szinttel rendelkezik, első szintjétől kezdve medálokat és pénzt, motiválása esetén pedig Forge pontokat ad. A bónuszai 7 szinten át fejlődnek együtt az épülettel, ahol is 3 lehetőség közül választhatjátok ki a nektek leginkább megfelelőt.

Ezek a Medvehegy, Jávorszarvashegy, Sashegy. Mindegyik egyedülálló bónusszal jár. Ti melyiket választanátok?

MedvehegyJávorszarvashegySashegy
  • 26 termék és 11 Forge pont
  • Támadóbónusz a védekező seregnek
  • Védelmi bónusz a védekező seregnek
  • 32 termék és 13 Forge pont
    és hatalmas alapanyag bónusz!
  • 23 termék és 10 Forge pont
  • Támadó bónusz a támadó seregnek
  • Védelmi bónusz a támadó seregnek

Napi különleges jutalom

A Hegyvidéki rezervátum mellett napi különleges nyereményeket is szerezhettek bármelyik jutalomládából, ezek közül a Fa házikó és a Menazséria emelkednek ki, melyek bónuszát most még tovább javítottuk!


Fa házikóMenazséria
3 Forge pont és 10% alapanyag-bónusz
25 termék

Eseményközpont – A látogatóközpont

Ez még nem minden! A küldetések teljesítésével az eseményközpont is bővűl egy új elemmel!

Büszkén mutathatjuk be nektek a látogatóközpontot, ami nem csupán esztétikailag kiemelkedő, de egy 5-napos támadó bónusszal javítja fel a támadó seregek teljesítményét (az esemény végeztével aktiválódik). Nehogy lemaradjatok róla!Jutalomportrék
Az esemény során a következő portrékat szerezhetitek meg!

Halona (küldetésjutalom)Cooper (küldetésjutalom)


Ha bármilyen visszajelzésetek lenne az eseménnyel kapcsolatban, azt itt megtehetitek!


Ha többre is kíváncsiak vagytok, nézzetek rá a videóra a Vadvilági eseményről!


Végül pedig, ha kíváncsiak vagytok arra, milyen fejlesztéseken dolgozunk éppen, látogassatok el béta oldalunkra, vagy töltsétek le a Mobil béta teszt programot.


Köszönjük, hogy a Forge of Empirest választjátok!

Üdvözlettel,
A Forge of Empires csapata.
 
Utoljára szerkesztve: