Város védelem

Kategória: 'Javaslatok, ötletek', témanyitó: Doki55, téma nyitása: November 9, 2014.

 1. warrax

  warrax Tag

  Csatlakozott:
  Október 22, 2012
  Az 1. kérdésed hogy jön ide?
  Egyáltalán elolvastad miről van szó?
   
 2. Vanek ur

  Vanek ur Aktív tag

  Csatlakozott:
  Október 15, 2012
  :D
  Izé. Te elolvastad, amit leírtál? :) Azt írtad, hogy 20 egységet vesztesz (előtte leírtad, hogy tankkal járkálsz), és nem a nyersanyag a gond, hanem hogy naponta nem szerzel ennyi egységet. Erre írtam, hogy nem egy fajta egységet kell használni - hiszen ha több fajta egységet használsz, akkor azt több kaszárnyában képzed, ergó kaszinként 3-4 egység legyártása simán mehet naponta, vagyis 5-6 kaszival simán megoldható a 20 egység veszteség is (és akkor Alcatraz-zal nem is számoltam).
   
 3. warrax

  warrax Tag

  Csatlakozott:
  Október 22, 2012
  Hol irtam, hogy tankkal járkálok?
   
 4. Meton

  Meton Új tag

  Csatlakozott:
  Október 16, 2017
  Előszöris minden egységnek van gyengéje és erőssége, ebből következik, hogy valahol fényes győzelmet arat, máshol pedig csúnyán elbukik, attól függően, milyen ellenfelet kap. Én ugyan nem a Jelenben vagyok, de ez minden korban igaz. Ha a tankot vesszük, ez ugye nehéz egység, amit valószínűleg a könnyű egység üt, illetve valószínűleg a tüzérség. Nyílván bejátszik a hatótáv, a gyorsaság és a terep. A harci bónusz meg érdekes dolog, mert nem a sebzés számít, hanem hogy állva maradjon az egység. Ha 1%-kal marad állva, az már újra tud támadni, márpedig ugyanakkorát üt, mintha 100%-os lenne. Azonos egységekkel pedig az a baj, hogy mire az egyik fél támadáshoz jut, addigra a másik fél már jelentős veszteséget okozott, amivel a csata el is dőlt. De hogy ki kit győz le, az véletlenül alakul, illetve az veszít, akinek nulla taktikai érzéke van a játékhoz.
   
 5. Dankházi

  Dankházi Tag

  Csatlakozott:
  Január 26, 2017
  Sziasztok. Én progresszív korban vagyok. Léphetnék kort, mert a fejlesztések megvannak. A modern kori térképnél tartok, a modern kor torony tartományt elfoglaltam. A városom nyolc progresszív kori tankkal és 154%-os plusz védelemmel sem tudom megvédeni elég sok esetben. 1, hiába a nyolc tank és a 154%-os védelem, ha az ellenfélnek aki támadja a városom elegendő egyetlen egység és hét zsivány ahhoz,hogy legyőzzön.2, hiába a plusz védelem, ha azonos korban lévő játékos egy vagy két korral feljebbi egységekkel támad. Zsivánnyal nincs értelme védekezni, mert a támadó addig támadja a tényleges harci egységeket, amíg csak a zsiványok maradnak, így azok egyetlen sebzéstől meghalnak.Város támadáskor pedig, mivel az valós idejű, a hét zsivány és egy egység felállás kivédhetetlen.
   
 6. Honsu

  Honsu Aktív tag

  Csatlakozott:
  Január 2, 2014
  Azért 1 progis ágyú és 7 zsivány, de szerintem 1 gépesített tüzér + 7 zsivi is elég nehezen megy át 8 mesterlövészen. Ha mégis, épp eleget bukik, hogy másnap mással menjen :D
   
 7. Hozzmár-Rozmár

  Hozzmár-Rozmár Új tag

  Csatlakozott:
  Január 2, 2018
  Kész vicc, hogy a városvédelemnél még mindig előbb a zsiványokat támadják a védők. bármilyen jelenes védelmet át lehet törni 1 -2 légvédelmissel és 6-7 zsivivel.
   
 8. Dankházi

  Dankházi Tag

  Csatlakozott:
  Január 26, 2017
  Csak hogy értsük: 154 százalékos plusz védelem nem nyolc egységet kellene hogy jelentsen hanem 8 plusz nyolc plusz négyet, az én számításaim szerint, tehát olyan mintha húsz egységgel védeném a várost. Tök mindegy mivel. Bezzeg a céhes csatáknál nyolcvanszor kell nyerni....
   
 9. Dankházi

  Dankházi Tag

  Csatlakozott:
  Január 26, 2017
  Ezzel szemben az egy támadó tank, és a hét zsivány nem jöhetne ki győztesen soha. Ha csak pusztán matematikailag nézzük. Mert az csupán maximum hetven százalékos túlerőnek kéne hogy legyen. Viszont, ha a támadónak esetleg ötven százalékos megszerzett, támadási bónusza van, és ugyebár a zsivány azt a bónuszt is átadja a támadónak, akkor borul az egész. Szerintem csak az életet kéne átadnia a zsiványoknak az egységek felé, a bónuszokat pedig nem.
   
 10. Dankházi

  Dankházi Tag

  Csatlakozott:
  Január 26, 2017
  Tehát a hét szer másfél plusz másfél ,ha 50%-os támadási bónusszal számolunk, akkor az simán és puritánan:12 szeres túlerőt jelent. Hogy lehet ezt kivédeni?
   
 11. Dankházi

  Dankházi Tag

  Csatlakozott:
  Január 26, 2017
  Félre értés ne essék, ez engem azért idegesít, mert lerabolnak, és szerintem nem jogosan. Amit nem kultiválok.
   
  balektos kedveli.
 12. mézes barack

  mézes barack Tag

  Csatlakozott:
  Február 20, 2015
  o_O Egy caros játékban keresed az értelmet?:)
  Sok benne a kiskapu,sokat lehet csalni,stratégiázni:)Vagy elviseled ,vagy továbblépsz,mert itt carnak rá,mi a te problémád:) ez a tapasztalat.sajna:)
   
 13. fecobatyu81

  fecobatyu81 Új tag

  Csatlakozott:
  Február 26, 2017
  Én a védelmet átalakítanám nagyobbra. A térképet és az egység darab számát is drasztikusan. Milyen jövő az ahol a várost max.8 katona védi várost.
  Fel kellene emelni 50 re,vagy 25 re,minimum.Az már kihívást jelent .
  De viszont 8 órásra tenném a támadásokat.Igen ez sokaknak nem tetszik, de a játék része a csata is.
   
 14. Feneséges

  Feneséges Tag

  Csatlakozott:
  Június 8, 2017
  Hely:
  Föld
  Akkor ugyanannyi támadó is kellene.
  A zsivány kiképzése 1 nap - ha jól emlékszem. A zsivánnyal fosztogatás bajnokai igencsak elkeserednének... :D
   
 15. Vanek ur

  Vanek ur Aktív tag

  Csatlakozott:
  Október 15, 2012
  Azok magasról lesz@rnák ezt a több ezer, az Alcatrazból kapott zsiványukkal. :D
   
 16. Feneséges

  Feneséges Tag

  Csatlakozott:
  Június 8, 2017
  Hely:
  Föld
  "Csodás"... ezt jó tudni.
   

Fel