Nyári esemény 2015

Kategória: 'Események, játékok, egyéb hírek', témanyitó: DaN, téma nyitása: Június 15, 2015.

Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.
 1. DaN

  DaN Aktív tag

  Csatlakozott:
  Február 24, 2012
  [​IMG]
  Nyári esemény 2015  Sziasztok!

  Ismét itt van Greva nyári kaszinója! Ebben az évben a téma a nap, homok, misztikum és egzotikus jutalmak. A szomszédságodban számos nyeremény vár, mindenképp látogasd meg Greva nyári kaszinóját. Ha kihagytál egy régebbi eseményt, itt az alkalom hogy megszerezd azoknak a jutalmait. Ezen felül nyerhetsz teljesen új épületeket is!

  Az esemény június 17-én, szerdán indul és július 8-ig tart. Jó hír a mobilosoknak: az esemény az Anroidos és iOS verziókban is elérhető!

  A kaszinóban a szerencsekerék megpörgetéséhez jegyekre lesz szükséged, amelyet Greva (és nem csak Greva!) ad neked ha segítesz neki a küldetéseiben.

  A kaszinó eléréséhez kattints a bal felső sarokban található ikonra:


  [​IMG]


  Itt láthatod a nyári kaszinó ablakot, benne egy szerencsekerékkel, a szomszédsággal kapcsolatos információkkal és gombokkal a pörgetéshez vagy a frissítéshez. A szerencsekereket megosztva használjátok a szomszédaiddal - ha frissíted akkor mindenkinek frissül. Ha megszerzel egy jutalmat akkor az mindenkinél eltűnik.
  Az utolsó nyeremények a képernyő alján láthatod.


  [​IMG]


  A kerék megforgatása
  A kerék megforgatásához szükséged lesz jegyekre, Greva Darn tud ebben segíteni, számos küldetése van amelyekért jegyeket kaphatsz. Ha gyorsan a végére érsz, akkor van számodra pár bónusz küldetése is, amelyekért extra jegyeket is kaphatsz - bár ezek a küldetések nehezebbek is. Ezen kívül gyémántokért is játszhatsz.

  Egy pörgetés 1 jegybe kerül és egy nyereményt ad. Ezen kívül a forgatás és frissítés gombot használva a kerék megforgatásával együtt új nyeremények jelennek meg rajta a szomszédságnak.


  [​IMG]


  Jutalmak
  A szerencsekeréken látható nyeremények az egész szomszédság számára elérhetőek. Minden nyereményből 4 db van, a körülöttük található jelzésekből lehet látni hogy mennyi van még. A nyeremények véletlenszerűek és biztosan van minden alkalommal egy speciális dolog amelyet az első 4 szerencsés megszerezhet. Ha megpörgeted a szerencsekereket és megnyersz valamit amiből 4 volt, akkor azután már csak 3 lesz elérhető a szomszédságnak. Ez így folytatódik egészen addig amíg minden nyeremény el nem fogy, akkor a kerék automatikusan frissíti magát. Ezen kívül a szomszédságból bárki kérheti a frissítést bármikor.

  Ahogy már említettük, a régebbi események speciális épületeit is meg lehet nyerni. Ezen kívül olyanok is megszerezhetők, amelyeket speciális marketingkampányoknál használtunk csak eddig.

  A nyeremények között vannak speciális avatarok a régi eseményekből és természetesen újak is.

  És természetesen új dolgokban sincs hiány, megszerezheted a néhány nyári épület egyikét is:

  [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG]

  A kerék frissítése
  Bármikor frissítheted a szerencsekereket hogy új nyeremények kerüljenek fel rá neked és a szomszédságodnak. Miután a frissítés megtörténik, minden játékos a szomszédságban már az új nyereményeket látja. Ha minden nyeremény elfogyott, a kerék automatikusan frissíti magát.

  Megosztott szomszédság jutalom
  Minden egyes pörgetés megnövel a szomszédságban egy számlálót, amely ha eléri a 77-et akkor mindenki kap valamennyi medált. Ezután a számláló ismét nulláról indul.


  Üdvözlettel,
  a Forge of Empires csapata
   
  Utoljára szerkesztve: Június 15, 2015
 2. DaN

  DaN Aktív tag

  Csatlakozott:
  Február 24, 2012
  A nyári eseményről készült videó:

  [video=youtube;hOprTQFbDmE]https://www.youtube.com/watch?v=hOprTQFbDmE[/video]​
   

Fel
Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.