Kibeszélő Kulturális települések frissítése - Kiválasztottuk a Mogul birodalmat!

Xantos Philus

Aktív tag
Igen, bár azt is figyelembe kell azért venni, hogy ezek csak rajzok és nem a végleges épületek és a rajzok mindig valamennyivel szebbek a késznél.
 

maszkos

Új tag
HIBA! DINEGU - EGYIPTOM 3 HETE NEM TUDOK TOVÁBB MENNI, AZ NEM LÉTEZIK, HOGY 8 KATONÁM NE VERJEN LE 5-ÖT! teljesen mindegy milyen sereggel nyomom, érdekes a többi szerveren rég befejeztem! Kérem a hiba azonnali kijavítását! sajnos nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írtam, DINEGU EGYIPTOM.jpg
 
Mikorra várható? Nem szeretnék 1 régebbi települést elkezdeni és 2-3 nap múlva meg jönne az új.
 
Utoljára szerkesztve:

A PrOfÉTA

Nagyon aktív tag
Bátran kezd csak el :) Ismerve, hogy milyen messze tanyáztak és hány évszázad választ el minket, egyhamar nem érnek ide, megnyugodhatsz :)
 

Lef--

Aktív tag
Hamarabb itt lesz mint gondolnánk... mivel az aztékot már a gyorsabbak befejezték így egy laza 30-90 nap és megérkezik...
 

A PrOfÉTA

Nagyon aktív tag
90 nap? Az hosszú idő :) Az alatt egy évvel idősebb leszek :) Már túl leszünk a nyár derekán, rövidülnek a nappalok. Közeleg az esős időszak, melyet a mogulok annyira nem szeretnek :)
 

Nyugi

Új tag
Ma kaptam e-mailben, hogy elkezdődött a mogul kulturális település! Megnéztem de sajnos még semmi nyoma! Akkor most mi van? :oops: