Holdtenger felvételt hirdet

Kategória: 'Céhek', témanyitó: Párka, téma nyitása: December 8, 2017.

 1. Párka

  Párka Új tag

  Csatlakozott:
  December 5, 2017
  Sziasztok!
  Céhünk felvételt hirdet. Szeretettel várunk!
  A céhben a Forge of Empire városépítő–fejlesztő játék, CéhExpedíciós (röviden CE), változatát játsszuk. A készítők által, később kifejlesztett és bevezetett GvG- csatákban, nem veszünk részt. Mivel a céh nem teszi kötelezővé tagjai számára a CE-n való részvételt, ennek megfelelően a céhtagoknak a CE-vel kapcsolatos kötelezettségük van.
  Mint szinte minden céhben - az általános játék- és kommunikációs szabályokon túl -, itt is vannak elvárások a céhtagokkal szemben, ezeknek az elvárásoknak eleget is kell tenni. Olyan céhet hoztunk létre, melyben vannak szabályok, de vannak szankciók is.
  Az alapelvárások nem titkosak, a céhprofilban olvashatók, vagy belépés után a fórumon és üzenetcsomagban részletesen is tanulmányozhatók. Belépés előtt, vagy akár utána eldönthető az egyén számára, hogy elfogadhatóak-e ezen elvárások, vagy sem. Mindenesetre ezek miatt utólag reklamálni nem illendő.
  Tapasztalataim szerint a céhekben egymásra odafigyelő, egymást segítő játékosok, vannak többségben. Ebbe a kategóriába tartozókkal szeretnék együtt játszani, ezt a céhet nekik hoztuk létre.
  Jelentkezni lehet: igorab-nál, molmo-nál,vagy Párka-nál.
   

Fel