Új verzió 1.209

Sedar

Community Manager
Csapattag
Community Manager
Kedves Játékosok!


Örömmel hozzuk el nektek az 1.209-es frissítést, amire – ha még emlékeztek – ti magatok jelezhettétek az ötleteiteket! A jelenlegi frissítés ezen javaslatok csupán egy részét tartalmazza, a következő, 1.210-es frissítéssel pedig a második fele is meg fog érkezni. Az elmúlt hetekben rengeteg visszajelzést kaptunk, hasznos, részletes és érdekes ötlettel egyetemben, amit nagyon köszönünk!

Mindezek mellett tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan szerettétek volta a raktár, kereskedelmi ablak és a hadsereg irányítása menüpont fejlesztését is, azonban sajnos e kérések végrehajtása túlmutat egy, esetleg két frissítés tartalmán. Mégis arra kérünk, ne aggódjatok, ez nem jelenti azt, hogy a hasznos javaslatok nem kerülnek megfontolásra a jövőben!

A 1.209-es frissítés 2021. július 21-én érkezik meg. A frissítés ideje alatt a játék rövid ideig nem lesz elérhető, elnézést kérünk az ebben az időszakban bekövetkező kellemetlenségekért. A változások részletes leírását az alábbiakban ismertetjük.


És akkor a fejlesztések, amiknek reméljük vagyon fogtok örülni! :)

Fejlesztések

 • Korábban 80 barátfelkérést követően már nem volt lehetőség újabb meghívót elküldeni (miközben el lehetett fogadni mástól). Mostantól kezdve összesen 140 barát lehet a listán – függetlenül attól, hogy barát felkérésről vagy elfogadásáról van szó.
 • Ezen kívül a termékek is átláthatóbbá váltak; könnyebb lesz elkülöníteni a különböző korú termékeket a különböző füleken: az ajánlat létrehozása fülön, a raktárban és a céhkincstár fülön:
 • Egy-egy mérföldkő felé történő haladással(pl. nyerj 3.000/50.000 csatát) látható volt az aktuális állás. Azonban amikor a legmagasabb szint is sikeresen teljesült, az üzenet „Elérted a teljesítmény legmagasabb szintjét!” jelent meg. Mostantól kezdve emellett az e feletti haladás is látható lesz (pl. nyerj 65.000/50.000 csatát).
 • Böngészőben a Globális listán nem lehetett látni a játékos korát. Innentől kezdve ez az információ is látható lesz.
 • A céhek játékosoknak történő ajánlása is változott. Korábban lehetett olyan céheket látni a listán, melyek nem voltak aktívak. Ezzel a frissítéssel olyan feltételeket vezettünk be, melyek meghatározzák, milyen céhek lehetnek jelen e listán, minimalizálva annak az esélyét, hogy a játékosok inaktív céhekhez csatlakozzanak.

Hibajavítások

PvP aréna
 • A PvP aréna bizonyos részein nem jelentek meg a fordítások.
 • A PvP aréna fordulójának üzenete több alkalommal is ki lett küldve.
 • Az egyéni helyezés nem mindig állt alaphelyzetbe megfelelően.
Általános
 • A marsi térképen 4 tartomány elfoglalását követően nem mindig volt lehetőség az azonnali felderítésre.
 • Bizonyos körülmények között az újonnan admin jogokkal rendelkező céhtagoknak nem volt lehetőségük törölni, kijelölést levenni, lezárni céhes üzeneteket.
 • A jobb oldali sávon a „Nincs épület úthoz csatlakoztatva” ikon akkor is jelent volt, amikor a csatlakozás már megtörtént.
 • Negatív boldogságot adó épületek mégis boldogságként lettek elszámolva.

Mobil

Az itt leírt javítások csak a mobilverziót használóknál fognak megjelenni. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az áruházaktól függően akár néhány nappal is később lehet a frissítés, mint a böngészős verzióban. Ezért ne aggódjatok, ha a mobilverzió frissítése még nem történt volna meg!
 • A csatát követően lehetőség lesz a „Győzelem” és „Vereség” animáció kikapcsolására. Mivel a folytonos koppintással átugorni ezeket nem túl élvezetes, mostantól egy felugró ablak lehetővé teszi az átugrást, amennyiben 10 egymást követő átugrás már megtörtént.
 • Az egyiptomi kulturális települést követően a kampánytérképen történő csata hibát eredményezhetett.
 • A raktárkészleten automatikusan az előző kori termékek jelentek meg.
 • A régiségkereskedő bónuszainak megjelenése hibás volt.

Ha visszajelzésetek lenne, azt megtehetitek itt vagy látogassatok el Facebook oldalunkra!

Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen fejlesztéseken dolgozunk éppen, látogassatok el béta oldalunkra, vagy töltsétek le a Mobil béta teszt programot.

Üdvözlettel,
A Forge of Empires csapata
 
Utoljára szerkesztve: