Új verzió 1.145

Kategória: 'Játék', témanyitó: Sedar, téma nyitása: Február 5, 2019.

Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.
 1. Sedar

  Sedar Community Manager Csapattag Community Manager

  Csatlakozott:
  Február 5, 2019
  [​IMG]

  Kedves Játékosok!

  Az 1.145-ös frissítés február 6-án érkezik. A frissítés ideje alatt a játék rövid ideig elérhetetlen lesz, elnézést kérünk az ebben az idszakban bekövetkezett kellemetlenségért. A változtatások részletes leírását az alábbiakban ismertetjük:

  Változások


  • Visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban hogy a zoom beállítást nem sikerül megtartani, amikor a "Kultúrából" visszatértek a városotokba. Ezzel a frissítssel megváltoztattuk a zoom beállítását, így a város zoom beállításai megmaradnak!
  • "Új terkeszkedés győzelemmel" lehetőséget adtunk hozzá 950 000 medálért.
  • Az évek során számos fejlesztést hajtottunk végre a Forge of Empires korhű megjelenésén. Ezen változtatásokkal együtt néhány korábbi Nevezetes Épületet is formálni kívántuk, ezért ötöt a legkorábbi Nevezetes épületek közül frissítettünk. Nézzetek meg az új képeket az alábbi spoilerekben:
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
  • Emlékezhettek arra, hogy megváltoztattuk az "Egyszeres Önsegítőkészlet" működését, egyeri kiválasztással többször is felhasználható.
   A visszajelzéseitek alapján hasonló módszert alkalmaztunk az épületek fejlesztőkészleténél is, hogy könnyebben tudjátok használni. Már nem lesz szükséges minden egyes alkalommal megnyitnotok az raktárat, ha hasznalni szeretnétek.
   [​IMG]
  • Nem régiben egy kis áttekintőablak került a játékba (bal felső sarok), ahol az összes aktuális korszak termékeit látod. A visszajelzéseitek alapján megvaltoztattuk az árúcikkek sorrendjét, melyek így összhangba kerültek a raktárban lévő árúcikkekkel.

  Javítások

  • Az üzenetközpontban a "Küldés" gomb akkor is aktív volt, amikor az üzenet terület üres volt. Ez többé nem fog előfordulni.
  • A Céhexpedíció nehézségi ablaka a tervrajz felugró ablaka felett helyezkedett el, ezt a hibát javítottuk.
  • Kijavítottunk egy hibát, ahol a támadó és védelmi egység ikonok nem jelentek meg a Céh Expedíciók hadsereg kiválasztásában.
  • A Virtuális Jövőben Céh Expedíció lépéseinek egyikét korrigáltuk a helyes jutalmmal.
  • A virtuális jövőbeli küldetések közül néhányat helytelennek találtunk, ezért módosítottuk azokat, hogy értelmet nyerjenek.

  Mindeközben a fejlesztői csapatunk folyamatosan dolgozik a Virtuális Jövő újabb részén! Nézzétek meg a Beta szerveren, hogy ne maradjatok le az újításokról!

  Köszönjük, hogy a FoE-ral játszotok!

  Ezzel a verzióval kapcsolatban a véleményeteket itt tudjátok elmondani a fórumon vagy a Facebook!

  Üdvözlettel:
  a Forge of Empires csapata

  Mobil


  Az itt leírtak csak a mobil verziót használóknál fog megjelenni. Kérjük vedd figyelembe, hogy az áruházaktól függően akár néhány nappal később lehet a frissítés,
  mint a böngészős verzióban, tehát ne lepődj meg ha a mobil verzió frissítése még nem történik meg!?

  • Javítottuk a hibát, ahol nem tudtad megválzotztatni a Céhleírást.
  • Javítottuk a hibát, ahol nem volt elég hely a nagyobb számok számára, hogy megjelenjenek a Kocsmában
  • Javítottuk a hibát, ahol a Fejlesztés visszaigazolás ablakban a két helyes gomb mögött egy harmadik gomb volt található.

  Köszönjük, hogy a mobilodon is a Forge of Empires-el játszol!

  Üdvözlettel:
  a Forge of Empires csapata
   
  Utoljára szerkesztve: Február 5, 2019

Fel
Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.